Airco offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een airco die past binnen uw bedrijfspand, en welke per ruimte apart te bedienen is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden airco’s aan in vele soorten en maten van diverse merken. U hebt de keuze uit vaste en mobiele modellen, zowel in multisplit als monobloc variant. De installateurs uit ons netwerk kunnen u adviseren over de voor- en nadelen van de verscheidene mogelijkheden en u desgewenst van meerdere vrijblijvende prijsopgaven voorzien. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig wordt geholpen!

Gratis offertes vergelijkenType airco (*)

Aantal ruimtes (*)

Bestaande of nieuwe bouw? (*)


Wanneer wenst u de airco te laten installeren? (*)


Scherpe prijzen voor installatie en onderhoud

Kiest u voor de diensten van een airconditioning specialist uit ons netwerk voor de installatie of het onderhoud van een koelapparaat? Dan weet u zeker dat u profiteert van scherpe prijzen. Wij kunnen deze aantrekkelijke prijzen garanderen omdat het bij ons mogelijk is de offertes van meerdere professionals met elkaar te vergelijken. Deze relatief lage kosten hebben bovendien geen gevolgen voor de kwaliteit en snelheid van de hulp. Uw aanvraag is geheel vrijblijvende en zonder enige verplichting. Bevalt het aanbod u niet? Dan is dit geen probleem. Onze vakmannen overtuigen u graag!

Airco offertes aanvragen

Vergelijken en besparen

Door de offertes van diverse professionals met elkaar te vergelijken wordt het mogelijk om aanzienlijk te besparen op het plaatsen van een airconditioning. Uit onderzoek is gebleken dat een goede vergelijking kan leiden tot een besparing van wel 25% op de uiteindelijke investering! Wilt u graag enkele vrijblijvende offertes ontvangen? Dan adviseren wij om uw wensen nauwkeurig in te vullen op het webformulier. Wij sturen u vervolgens enkele offertes toe die u zelf kan vergelijken op basis van prijzen en aanbod. Zo kiest u altijd voor de specialist die bij u past!

Scherpe prijzen voor de installatie en het onderhoud van airco’s.

Wij hanteren scherpe tarieven en zijn werkzaam in heel Vlaanderen. Wij staan graag tot uw dienst!

Vrijblijvend offertes aanvragen