Een overzicht van de beste airconditioning merken

Onze leveranciers leveren nagenoeg alle merken airco’s!

Airco merken

Denkt u er over na om airconditioning aan te schaffen? Airco wordt tegenwoordig niet meer alleen als verkoeling gebruikt, maar klimaatregeling, luchtbehandeling en de juiste ventilatie heeft tevens een positieve invloed op uw gezondheid. Er zijn tegenwoordig vele airco merken verkrijgbaar. De meeste merken bieden airco’s aan voor thuis en op kantoor en verscheidene soorten zoals wand airco’s en mobiele airco’s. Het is altijd verstandig om de verschillende merken met elkaar te vergelijken alvorens u een nieuwe airco aanschaft. Wilt u vrijblijvend offertes vergelijken?

Start gratis offerteaanvraag!

U leest op deze pagina meer over ventilatie, luchtbehandeling en de beste airconditioning merken. De soorten topmerken komen allemaal aan bod.

Wat zijn de beste airconditioning merken?

Er zijn vele topmerken op het gebied van airconditioning. Het is een verstandige keuze om voor één van de beste airco merken te kiezen. Topmerken zorgen voor airco gebruik zonder zorgen, de juiste luchtbehandeling en een lange levensduur. De verscheidene merken hebben andere kwaliteiten. De ene is een ster in design, de ander in duurzaamheid. De topmerken van dit moment zijn Mitsubishi, Samsung, Fujitsu, Carrier en Daikin. Alle vier zijn grote merken op het gebied van airconditioning met al vele jaren ervaring. Naast deze topmerken zijn er nog een hoop andere goedkopere merken welke nog steeds goede kwaliteit bezorgen. Benieuwd hoe airconditioning wordt geplaatst?

Waarom is klimaatregeling belangrijk?

Mensen voelen zich een stuk prettiger bij een bepaalde vochtigheidsgraad en temperatuur. CO2, vocht en andere stoffen blijven in de woning hangen door een goede isolatie en weinig ventilatie en luchtbehandeling. Deze stoffen kunnen slecht zijn voor de gezondheid. Een teveel aan vocht kan immers schimmels tot gevolg hebben wat op den duur voor lichamelijke klachten zorgt. Tevens zijn velerlei soorten van allergie te danken aan weinig ventilatie en een slechte luchtbehandeling en klimaatregeling in huis. Een airco apparaat heeft vaak luchtreinigingsfilters, deze nemen tijdens de ventilatie de verkeerde stoffen in de lucht op en zorgen er voor dat u gezonde lucht terug krijgt.

[fusion_clients] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/mitsubishi-logo.png” alt=”Mitsubishi airco”] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/daikin-logo.png” alt=”Daikin airconditioning”] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/panasonic-logo.png” alt=”Panasonic airco’s “] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/carrier-logo.png” alt=”Carrier airconditioning”] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/toshiba-logo.png” alt=”Toshiba”] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/lg-logo.png” alt=”LG airco systemen”] [/fusion_clients]

Mitsubishi

Eén van de grootste en beste merken op het gebied van airconditioningssystemen is Mitsubishi. De kwaliteit is top dankzij innovatieve technologie en de airco’s hebben een prachtig modern design. De airco apparatuur staat tevens bekend om de duurzaamheid en efficiency. Daarnaast zijn de airco’s ontzettend stil wat ze ideaal maakt voor gebruik op bijvoorbeeld de slaapkamer. Dit merk levert airco’s die kunnen verwarmen, koelen, ontvochtigen en filteren.

Daikin

Daikin is de ontwerper en leverancier van modern airconditioningsapparatuur. Het is niet de goedkoopste op het gebied van airco, maar behoort wel tot de topmerken. De apparaten zijn erg stil en efficiënt en er wordt veel aandacht gegeven aan het design en de vormgeving van de apparaten. Indien het uiterlijk van een airco apparaat belangrijk voor u is, dan kunt u het beste eens een kijkje nemen bij de prachtige multi-split Daikin Emura-serie van dit topmerk.

Panasonic

Panasonic is over de hele wereld bekend en maakt airconditioning voor zowel particulier als zakelijk gebruik evenals airco’s die kunnen verwarmen en koelen. Het merk is bekend vanwege zijn goede, Japanse klasse. De airconditioning staat bekend als comfortabel, betrouwbaar en deze airconditioningssystemen zijn tevens erg stil in gebruik. Panasonic is erg innovatief en kijkt altijd naar manieren waarop haar producten verbeterd kunnen worden. Een erg goed model is de Panasonic WA9.

Carrier

Carrier is het beste Amerikaanse merk en staat voor klasse, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze hebben de moderne airconditioning uitgevonden. Het eerste systeem voor klimaatregeling werd al in 1902 gemaakt, in 1924 werd de eerste in een Amerikaanse bioscoop geplaatst. Na veel jaren ervaring hebben ze vandaag nog steeds een hoge positie in de airconditioningmarkt. Er zijn inmiddels al vele modellen op de markt gebracht waarvan onder andere de Carrier 51AKB 085.

Toshiba

Toshiba hoort bij de top 10 van grootste fabrieken op het gebied van elektrische apparaten in de hele wereld. Ze zijn al meer dan 100 jaar actief in het produceren van elektrische apparaten. De aircosystemen staan tevens erg hoog aangeschreven. Het merk maakt gebruik van moderne technieken en maakt airconditioning voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Indien u op zoek bent naar een goed en degelijke airco dan zit u bij dit merk goed.

LG

LG is Koreaans en levert topkwaliteit voor een prima prijs. De klimaatsystemen behoren tot de meest energiebesparende en ze zijn tevens erg duurzaam. Het merk biedt airco’s aan voor verscheidene ruimtes en doelen, zowel particulier als bedrijf. Alle systemen van dit merk kunnen met elkaar worden verbonden, de opgewekte energie van zonnepanelen kan bijvoorbeeld voor de airco gebruikt worden. De meest bekende types zijn dit van de LG RAC-serie.

[fusion_clients] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/fujitsu-logo.png” alt=”Fujitsu airco”] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/samsung-logo.png” alt=”Samsung airconditioning”] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/bosch-logo.png” alt=”Bosch airco’s “] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/tristar-logo.png” alt=”Tristar airconditioning”] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/chigo-logo.png” alt=”Chigo airconditioning”] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/einhell-logo.png” alt=”Einhell airco systemen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/maxicool-logo.png” alt=”Maxicool airco”] [fusion_client link=”” image=”https://www.aximaref.be/wp-content/uploads/firstline-logo.png” alt=”Firstline mobiele airco”] [/fusion_clients]

Fujitsu

Voor een airconditioning bent u ook bij Fujitsu aan het juiste adres. De airco’s van dit Japanse merk zijn van een goed niveau, betrouwbaar, comfortabel, energiezuinig en ook nog een betaalbaar. Het merk biedt vele soorten airco’s aan, voor aan de wand, vloer en het plafond. Bent u op zoek naar goede en betaalbare klimaatsystemen, dan is één uit de Fujitsu ASYG-AWYZ serie voor u wellicht de beste keuze. Benieuwd naar de prijzen voor een Fujitsu airco systeem voor bij u thuis of op kantoor? Wij helpen u graag.

Samsung

Samsung is Zuid-Koreaans en tevens één van de grootste merken op het gebied van elektronica waaronder internationale klimaatsystemen. Het merk biedt velerlei soorten airconditioning systemen. Er zijn eenvoudige, goedkopere systemen verkrijgbaar, maar tevens duurdere ingewikkelde systemen. Alle airco systemen zijn te gebruiken in zowel kleinere als grotere ruimtes. Voor een ruime keuze aan airco’s bent u bij één van de topmerken Samsung aan het beste adres. Een goed model is de Samsung MB 2008.

Bosch

Kwaliteit, lange levensduur en geavanceerde technologie zorgen er voor dat de airconditioningsystemen van Bosch aan hoge verwachtingen voldoen. Dat alles terwijl het merk er voor zorgt dat het milieu wordt beschermd. De apparaten zijn verder innovatief, erg stil en ze zien er mooi uit. Een bio filter in de airco filtert automatisch pollen, bacteriën en ander stof uit de lucht en creëert daarmee een gezonde, schone en allergie vrije zone voor u en uw familie. Een interessant model is de Bosch PAM0540.

Tristar

Tristar produceert vele apparaten waaronder aircosystemen en heeft al lange tijd ervaring in China en Europa. De airco’s zijn van hoge kwaliteit maar het merk is van mening dat dit geen luxe moet zijn. Ze willen interessant en aantrekkelijk zijn voor een breed publiek. Ze hebben een lage kostenstructuur waardoor de systemen tegen een concurrerende prijs geleverd worden. Zoekt u een betaalbaar maar kwalitatief goed aircosysteem, dan is de Tristar AC 5412 wellicht iets voor u!

Chigo

Chigo is een modern en professioneel airconditioning bedrijf wat airco’s ontwerpt, maakt en levert over de hele wereld, voor zowel zakelijk als privé gebruik. Het is één van de merken wat veel onderzoek doet naar het verbeteren van klimaatregeling systemen zodat aan alle verwachtingen van klanten wordt voldaan. Door het altijd verbeteren van de kwaliteit van de producten willen ze de natuur en het leven van mensen verbeteren. Eén van de beste modellen is: Chigo KY25-X.

Einhell

Dit merk is een groothandel wat onder andere airco systemen levert aan bouwmarkten. Het assortiment van Einhell bestaat uit velerlei soorten klimaatregeling systemen en er is een grote keuze in verschillende modellen. Dit is één van de merken wat zowel split als mono systemen aanbiedt. Een split systeem bestaat uit twee losse onderdelen, hierbij wordt één onderdeel in de ruimte geplaatst en het andere deel aan de buitenkant van deze ruimte. Een bekend model is de Einhell SKA 3501 EQ C+H.

Maxicool

Een van de grootste producenten betreft airco’s is Maxicool. Ze hebben al een groot scala aan verschillende modellen op de markt gebracht. Het merk is ideaal wanneer u op zoek bent naar iets wat voordeliger is met een goede kwaliteit. Voor de handige doe-het-zelver is dit wellicht de beste keuze omdat u de airco zelf kunt plaatsen. Een van de beste modellen uit de lijn is de Maxicool BGL 12 HDC.

Firstline

Firstline is een goedkoper merk wat bij winkels als Carrefour te koop is. De aircosystemen zijn makkelijk te installeren en mobiel, dus draagbaar naar welke ruimte u maar wilt. Er zijn verschillende airconditioning modellen te koop. De combinatie van goede kwaliteit voor een goedkopere prijs is wat deze klimaatsystemen aantrekkelijk maakt voor veel mensen. Bekende modellen zijn de Firstline FAC-12407CH en CMC 9000B.

Wij zijn een netwerk van airco experts in Vlaanderen.

Wij leveren nagenoeg alle airconditioning merken. Uiteraard hebben wij topmerken zoals: Mitsubishi, Panasonic en Daikin in het assortiment.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u overtuigd van de voordelen van goede ventilatie, luchtbehandeling en klimaatregeling en wilt u een airconditioning aanschaffen? Zoals u heeft gelezen is er een groot aanbod aan airco merken. Het is mogelijk dat u twijfelt tussen de topmerken of een ander iets voordeliger maar tevens goed merk. De prijzen verschillen ook tussen de aanbieders. Het is het beste om verscheidene aanbieders met elkaar te vergelijken. Vraag bij ons vrijblijvend offertes aan zodat u in alle rust het grote aantal aan aanbieders en merken kunt vergelijken.

airconditioning merken