Laat uw airco onderhouden door een expert

Onderhoud draagt bij aan de levensduur en optimale werking van uw apparaat

Gratis offertes vergelijken

Airco onderhoud


Een airco is met warm weer erg fijn om te hebben. Hierdoor blijft de temperatuur in uw woning of auto aangenaam. Wanneer u een airco aanschaft, is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract is het voordeliger om een specialist in te schakelen voor onderhoud van de airco. Het is namelijk belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren aan de airconditioning, zodat u geen grote problemen krijgt.

Start gratis offerteaanvraag!

Een specialist moet de airco regelmatig bijvullen, reinigen en schoonmaken. Airconditioning is een fijne manier van klimaatbeheersing. Neem contact met ons op om een specialist in te schakelen voor onderhoud aan uw airconditioning.

Wanneer beginnen met onderhoud

Op het moment dat u problemen constateert met de airco, zoals het niet functioneren of vieze geurtjes, dan is het verstandig om onderhoud uit te laten voeren. Het is altijd verstandig om uw airco regelmatig te laten controleren zodat u grote problemen voor bent. Bij problemen of vieze geurtjes kan het zijn dat u de airco moet bijvullen of schoonmaken. De filters moet u ook af en toe reinigen en eventueel vervangen. Weet u niet zeker of uw airconditioning toe is aan onderhoud, of wilt u meer informatie over een onderhoudscontract? Dan informeert een vakman u graag en levert hij graag onderhoud service aan u.

Bijvullen

Als uw airco minder frisse lucht levert dan dat u gewend bent, is het vaak tijd voor het bijvullen. Bij klimaatbeheersing is het natuurlijk de bedoeling dat de temperatuur aangenaam blijft. Als dit niet meer het geval is, dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een expert die de service aanbiedt om uw airconditioning te controleren en vervolgens het bijvullen en schoonmaken voor u doet. Zelfs als u zelf enigszins handig bent en verstand heeft van airconditioning, moet u een specialist inschakelen. Met deze werkzaamheden mogen namelijk alleen erkende bedrijven aan de slag.

Vieze geurtjes verwijderen door reiniging

Een airconditioning kan op een gegeven moment last krijgen van het verspreiden van vieze geurtjes. Dit kan komen doordat u de filters moet schoonmaken, of doordat u de airco zelf moet reinigen. Het reinigen van de filters of airconditioning kunt u zelf doen, maar u schakelt ook gemakkelijk een professional in die deze service levert. Dit is vooral verstandig bij het schoonmaken aan de binnenkant, omdat er wel enige kennis is vereist voor het reinigen hiervan. Als u zelf aan de slag wilt met schoonmaken, kan u ook een professional om tips vragen. Door goed te reinigen verdwijnen de vieze geurtjes en geniet u weer van een goed functionerende klimaatbeheersing.

Wat kunt u zelf doen?

In principe kan u zelf onderhoud uitvoeren aan de airco, mits u verstand van zaken heeft. Uiteraard kunt u de airco zelf onderhouden door af en toe te controleren of alles nog goed werkt en door het schoonmaken van de buitenkant. Het bijvullen en reinigen van bijvoorbeeld de filters laat u het beste over aan een vakman, zeker als u niet weet wat u doet. Het kan namelijk zijn dat u iets fout doet, waardoor de schade alleen maar groter wordt. Schakel daarom bij twijfel gewoon een specialist in voor onderhoud service en herstellen, zodat u zeker weet dat alles goed gaat.

Wij zijn een netwerk van airco experts in Vlaanderen

De specialist voor installatie, onderhoud en reparaties voor uw airconditioning.

Voordelen onderhoudscontract

Als u in het bezit bent van klimaatbeheersing zoals airconditioning, is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Op deze manier bent u altijd beschermd wanneer onderhoud nodig is en kan u dit tegen voordelige prijzen uit laten voeren. Laat u informeren over de mogelijkheden voor een onderhoudscontract voordat u onderhoud laat uitvoeren aan uw airconditioning. Het is bewezen dat de airco langer mee gaat wanneer u deze regelmatig controleert en laat onderhouden. Doordat u regelmatig controle uit moet laten voeren, is het een verstandige keuze om te kiezen voor een onderhoudscontract.

Kom in contact met de airco specialist!

Bent u in het bezit van klimaatbeheersing zoals airconditioning? Zoekt u een professional die u kan helpen met onderhoud, zoals het bijvullen en reinigen van de filters en airco zelf? Heeft u last van nare geurtjes door uw airconditioning en wilt u een vakman inschakelen voor onderhoud service? Dan helpen wij u graag. Door onze jarenlange ervaring leveren wij u de beste service als het gaat om onderhoud van klimaatbeheersing, waaronder de airconditioning. Bij ons ontvangt u een vrijblijvende offerte, zodat u prijzen kunt vergelijken. Neem nu contact met ons op, een specialist komt bij u langs voor het bijvullen en schoonmaken van de filters en airconditioning zelf.